Tänä aamuna koitti se hetki, jolloin saimme varmuuden sille, tuleeko meille pentuja syyskuun lopussa vai ei. Itse olin ollut jo kohtuullisen varma siitä, että tiine tuo on ja se sitten vahvistui tänään!

Ainakin neljä tai viisi pentua siellä masussa majailee. Niitä voi olla enemmänkin, ultraaja oli kohtalaisen kokematon (kai) joten lukumäärä voi poiketa tuosta. Röntgenissä se sitten viimeistään selviää noin viikkoa ennen laskettua aikaa.

Itse olen todella tyytyväinen, että pentuja oli useampia. On aina nartulle iso riski, jos pentuja on vähän, kun ne pennut tuppaavat sitten kasvamaan niin isoiksi, että luonnollinen synnytys vaikeutuu. Nyt odotellaan viisi (5) piinaavaa viikkoa ja kaikki toiveet heitän tuonne yläkertaan, että synnytys ja pentujen kehitys menee yhtä hienosti, kuin viimeksi.

Sukupuolijakaumastahan ei luonnollisesti ole mitään tietoa tässä vaiheessa, mutta oma harras toiveeni olisi 4 narttua ja kaksi urosta. Ja kaikki mustavalkoisia täydellisin merkein, KIITOS! :) Pentujen kotitilanne on aika hyvä tällä hetkellä myös, tosin mitään ei jaeta ennen kuin pennut on 6 viikkoa.

Wian elämä on rauhoitettu jo astutuksesta lähtien, eli se ei ole treenannut kuin mielenvirkeydeksi. Nyt jatketaan ihan normaalia kotielämää ja rouva saa itse päättää kuinka paljon juoksee. Liikkumista toki harrastetaan edelleen. Siirrän Wian nyt myös kokonaan Biomill Junior Medi -ruoalle. Sitähän se toki on koko ajan saanut noin 60 %:sti lähes koko elämänsä. Minun rakas!!